з 2011 року громадська організація "Фонд "Буковина інноваційна"" слугує ланкою налагодження тісної співпраці між органами державної влади, місцевого самоврядування, представниками бізнесу та громадськості, з метою розвитку та розширення їх спільного потенціалу та впровадження інноваційних проектів сталого розвитку.

1642664882-805

Система управління вуличним освітленням ULight

Наша команда розробила інноваційне обладнання для автоматизованого управління лініями вуличного освітлення у у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

naukovtsyam-800x800

«Буковинський фонд підтримки та розвитку науки»

Однією з основних функцій Фонду є взаємодія з різноманітними донорами стосовно фінансово-матеріальної допомоги переміщеним науковцям в західні області України.

Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства

За підтримки ІСАР  ми створили  5 мобільних Центрів соціально-побутових послуг для внутрішньо-переміщених осіб та вразливих груп населення у Хотинській, Вижницької, Новоселицькій, Сторожинецькій, Чернівецькій громадах. У центрів закупили та встановили пральні машини, машини для сушіння, облаштовали місця для розігріву їжі.

Психологічна допомога внутрішньо переміщеним дітям в умовах війни в Україні

Проєкт реалізований за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Спеціалізований освітньо-навчальний проект для внутрішньо-переміщених творчих осіб з навчання різноманітних ІТ та креативно-культурних індустрій.

Курси: «Програмування мовою Python» – викладач – Мігайчук Антон та «Основи кібербезпеки» – викладачі каф. «Радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ», відділ протидії кіберзлочинам в Чернівецькій обл., Чернівецький ІТ-Кластер «Cluster bit», Циклова комісія інженерії програмного забезпечення ЧПФК. 

Надання допомоги із забезпечення ВПО комплексними обідами

Разом з АСТЕD ми вже забезпечили приготування та видачу 4620 обідів, охопили понад 200 унікальних бенефіціарів, якими опікуємось щодня, серед яких  одинокі мами, сім’ї в яких 3 дитини та більше, люди з інвалідністю, люди похилого віку (пенсійного віку), представники меншин.

Інтеграційні заходи

Наша команда провела 9 інтеграційних заходів у Хотинській, Вижницькій, Новоселицькій, Недобоївській, Усть-Путильській, Великокучурівській, Глибоцькій, Мамалигівській, Клішковецькій територіальних громадах Чернівецької області. Усього учасниками таких заходів стали 288 дітей як з числа місцевих жителів, так і ВПО. Під час заходів з дітьми працював психолог і тренери зі СТЕМ-предметів. 

Культурні проєкти